stage en ziek
Door: Eefje & Elske
Blijf op de hoogte en volg Elske & Eefje
03 Maart 2006 | Bolivia, Oruro
vandaag zouden wij gaan beginnen met stage, maar elske is weer ziek en is naar de dokter geweest vandaag en het is beter dat zij in bed blijft! Onder andere weer een infectie in dr buik...:(
Ik ben dus wel begonnen vandaag. beetje raar, alles samen doen, en dan ineens alleen gaan. Ik moet zo alweer aan de slag, net met babys gewerk en zo naar de huizen met de grotere kinderen. Het is echt heel leuk, dus ik hoop dat elske heel snel beter word.
Ik ga snel naar huis, even kijken of ik nog wat voor elske kan doen/halen
doei doei!!
xxx
02 Maart 2006 - 16:39
Maurice:
hoi eef liefie van me , leuk dat de stage nu zo leuk is en dat je echte dagen kunnen beginnen en beetje jammer dat elske ziek is ja hoop je gauw weer te spreken en let en zorg goed voor elkaar ...ik mis je heel er g nog steeds eef en ja elske jouw ook wel , hahahahah -
02 Maart 2006 - 16:52
Suk In En Mandy:
Heel veel beterschap dan maar weer!!
En veel succes allebei!!
Groetjes van ons
(uit een wit Nederland) -
02 Maart 2006 - 17:04
Mama Joke:
dag meiden,
wat jammer nou dat elske weer ziek is! toch maar proberen zo goed mogelijk te eten en te slapen.
wel fijn te horen dat deze stageplek wel leuk is. ik snap best dat het raar is om het alleen te doen eefje, maar daar komt binnenkort vast verandering in! hopelijk kunnen jullie daar veel goeds doen!
elske voor jou heel veel beterschap en voor jullie allebei veel liefs en knuffels!
mama joke -
02 Maart 2006 - 19:08
T.A .Smokers:
Lieve Elske en Eefje,
Jammer dat Elske weer ziek is. We hopen dat ze gauw
weer beter is en dat jullie samen aan de slag kunt. Zorg goed voor haar
Eefje! Liefs opa en oma.
Daag! -
02 Maart 2006 - 22:42
Nelleke:
fijn dat je de stage zo leuk vind Eef, maar wat naar dat Elske weer ziek geworden is!! Ik hoop dat ze snel weer opknapt, zodat jullie toch samen kunnen genieten van alles daar. Veel sterkte voor allebei en tot de volgende keer maar weer. Ik hoop dat jullie dan alletwee gezond en wel aan het werk zijn. Groetjes, Nelleke -
03 Maart 2006 - 14:22
Hester:
Hey!! Elske snel beter worden hoor!!! fijn dat de stage zo leuk is! xx -
04 Maart 2006 - 12:01
Peter(tje):
Ahhhhhhh beterschap Elske!!! Heel gauw beter worden! Fijn dat de stageplaats nu wel bevalt Eefje. Maak er wat moois van. Geef elkaar maar een dikke knuffel van mij.
Kusje -
04 Maart 2006 - 17:07
Papahans:
Ik hoop dat je je weer gauw beter bent, wees lief voor je buik, rust lekker uit, Elske!
Fijn dat het werken met de kinderen leuk is, Eefje!
Ik hoop dat jullie na het weekend samen aan het werk kunnen.
Ik ben trots op jullie!
Goed artikel in HSK Windesheim! -
05 Maart 2006 - 19:36
Corrie:
Ja, eindelijk: gisteren met jouw moeder, mijn grote zus, gewandeld in de sneeuw en natuurlij uitgebreid jullie ervaringen besproken.. Ik wou dat ik je een tovermiddel met energie en weerstand kon sturen! Tja, buikjes op reis.., ik weet er alles van!
Ondanks dat hoop ik dat je nog snel even aan de slag kan, en verder van de reis kunt gaan genieten. Ik schrijf je weinig, maar denk regelmatig aan je! Ook omdat ons kleine meisje me regelmatig aan jou doet denken!
Warme groetjes van Mike en Badiaa, en een dikke knuffel van Corrie