Braaasil! lalaaalalaa en Hugooooo! - Reisverslag uit Curitiba, Brazilië van Elske & Eefje - WaarBenJij.nu Braaasil! lalaaalalaa en Hugooooo! - Reisverslag uit Curitiba, Brazilië van Elske & Eefje - WaarBenJij.nu

Braaasil! lalaaalalaa en Hugooooo!

Door: Elske & Eefje

Blijf op de hoogte en volg Elske & Eefje

03 April 2006 | Brazilië, Curitiba

AFSCHEID:
Het afscheid in La Paz was zoals verwacht erg moeilijk. De avond ervoor hebben we nog monopoly gespeeld met de familie.
S ochtends stonden we om 5 uur op. Gloria kwam als eerste mee beneden en we hebben met haar gepraat. Ze moest huilen en hield ons vast en zei heel veel lieve dingen. o.a. dat we lief, mooi en sterk zijn en dat ze ons gaat missen en we altijd haar meisjes blijven! en dat we altijd met onze vrienden en familie daar welkom zijn! Dus dan weten julli dat!
Later was de hele familie compleet en hebben we nog thee gedronken. Om half 7 moesten we naar de taxi, eenmaal buiten hielden wij het ook niet meet droog...
uitzwaaien en doei zeggen was erg moeilijk! We missen ze nu al!

DE REIS EN AANKOMST:
We hebben geen zin en tijd om dat helemaal te gaan vertellen. het 1e stuk was i.i.g een erg gedoe. Gisteren vlogen we al vroeg naar Sao Paulo en daanna naar Curitiba.
Hugo kwam al aangerend toen we nog eigenlijk op verboden gebied voor hem waren. Elskeeeeeeeeeee Hugooooooooooo grote omhelsing. super leuk dat weerzien!! Daarna natuurlijk snel eefje en hugo aan elkaar voorgesteld. Toen vertelde hij met een grote greins dat er 30 mensen bij zijn huis op ons zaten te wachten.

De aankomst was zooo apart!! we hebben onze ogenuitgekeken. We kwamen in een villadorp waar hugo uitlegde ´hier is het normaal om in een villa te wonen, want dat is leuk!´we moesten heel hard lachen! ja dat is bij ons ook wel leuk.
Hugo woont in een enorme villa. buiten is eens soort binnenplaats met een enorme barbeque, bar, grote tafels, stoelen etc. een echte feestplek. Hier zat de familie op ons te wachten, we moesten iedereen hallo kussen, heel grappig. ook hing er een welkomsgroet voor ons.

Wwe slapen op de kamer van Ana, het zusje van Hugo. zij is voor een jaar in duitsland nu. Een super grote kamer, met eigen balkon en badkamer uiteraard.
heel apart hier zijn! de overgang is erg groot! In bolivia hebben we veel arme dingen gezien en hier is het super rijk. De stad is ook rijk, modern, schoon etc.

We hebben gegeten met de hele familie en zijn daarna even gaan liggen. s avonds zijn we met hugo en 3 leuke, aardige neven naar de bios geweest. Ice Age 2!! aanradertje! en eeeeeindelijk weer naar de bios en een engelse film kunnen zien! met pipoca.

Hugo heeft een heel lijstje gemaakt met dingen die we kunnen gaan doen, heel grappig. vandaag had hij shopping op het programma staan en heeft hij ons supergrote shoppingscentras laten zien.
maar ja het is superduur natuurlijk, helemaal na het goedkope bolivia! dus niet zoveel gekocht.

We kunnen het niet geloven, we zijn in brazilie!!!!

groetjesss

• 03 April 2006 - 21:10

Maurice:

hoi elske en eef
    ja het was te verwachten dat het afscheid moeilijk zou zijn , maar hopen dat jullie nog twee leuke weken in brasil hebben en dan hebben we dat na twee weken nog wel een keer in antwerpen eef....veel plezier en een dikke knuffel

• 03 April 2006 - 21:31

Mama Joke:

hoi meidenj,
    fijn te horen dat jullie iig veilig zijn aangekomen. zo te zien weet een hele cultuurschok voor jullie.
    hopelijk hebben jullie een hele fijne tijd daar in brazilië en zien jullie nog veel mooie dingen. ben benieuwd naar de foto's.
    veel liefs en knuffels mama joke

• 03 April 2006 - 22:29

Sylvana:

Hey meiden, mooi dat jullie het afscheid overleefd hebben ;), en fijn dat jullie veilig aangekomen zijn in Brazilie :) Klinkt erg goed die villa waar Hugo woont, is idd wel heel wat anders dan jullie in Bolivia gewend waren. Have fun!

• 04 April 2006 - 07:15

Mandy:

Zo jullie weten wel hoe je je laatste 2 weken moet inplannen haha. Enne Eef, zie ik daar een McFlurry ;)
    Veel plezier de laatste 2 weken enne genier ervan he!!

Liefs, Mandy

• 04 April 2006 - 11:51

Hester:

hey meissies!! wat erg he! afscheid! nog ff lekker in brazil vertoeven! heerlijk zeg! ik had laatst gedroomd over jullie dat jullie weer terug waren op school! en dat ik dacht van: oh ze zijn er weer! en wat zijn ze verkleurd! maar verder niet zo van: oh ik wil alles weten! beetje vreemd! en jullie liepen ook gewoon door school alsof jullie nooit waren weggeweest hihi! x

• 04 April 2006 - 12:42

Pedro:

OLEEEEEEEEEEEEE

• 04 April 2006 - 17:53

Nelleke:

WWat een luxe moet het voor jullie zijn daar. Geniet er nog maar even lekker van. Groetjes uit Lelystad, Nelleke

• 04 April 2006 - 21:30

Bebe:

Jorien heeft gewoon jullie kamer... haha! Maak nog veel plezier daar! Weten jullie trouwens dat die thee die jullie hebben achtergelaten laxeerthee is?? hebben julle dat veel gedronken, misshcien vandaar die diarre! hopen van niet, maar we moesten wel lachen haha!
    Heel veel plezier!! tot mails ofzo!!
    Liefs, ex-huisgenootje!

• 05 April 2006 - 10:13

Lisa:

jemig wat een verschil!! hopelijk zijn deze weken nog erg gezellig. vast wel!!
    veel plezier. gr Lisa

• 06 April 2006 - 14:38

Opa Smokers:

Lieve Elske en Eefje,
    Fijnm om na alle emoties een poosje bij te komen in
    Braszilie. Een mooie foto met de welkomsgroet. Jullie zien er goed en ont-
    spannen uit, Nog goede dagen daar en bij thuiskomst in Nederland een
    ereboog!! Liefs uit Werkendam, Daag.

• 06 April 2006 - 14:46

Thomas:

Dag Elske & Eefje,

Ik wou even zeggen dat jullie een leuke site hebben, ik kijk er wekelijks op.
    Echt heel erg leuk.

Blijf genieten hé!!!!!!!!!